معمولا از خرداد الی آخر تابستان این گیاه رشد میکند. برای بهره از خواص اسپند میتوانید در این ماهها به طبیعتگردی پرداخته و اسپند مورد مصرف خود را، خودتان از طبیعت تهیه کنید.
اسپند داراي خاصيت قارچ کش و ميکروب کش قوي است و از این رو همانند خواص عنبر نسارا، دود کردن آن برای ضدعفونی کردن هوای محیط بسیار مناسب است و در بیشتر کشورهای آسیایی از دانههای اسپند به عنوان ضدانگل، کرم کش و کشنده آمیب استفاده می شود.
با دانستن خواص بی نظیر ساقه و پوست سیر تازه، آن را دور نمی ریزید+نحوه استفاده
بیشتر بخوانید: برای خنگ نگه داشتن اندام های داخلی بدن در تابستان، این خوراکی ها را فراموش نکنید!
خاصیت اسپند در طب سنتی، کمک به رفع و درمان بیماریهای ریه و كبد است. به این منظور، مقداری از دانههای اسپند را دم كرده با كمی روغن كنجد مخلوط و میل شود.
این دو ماده دارای خواص مختلفی هستند که در ادامه به برخی از مهمترین آنها اشاره میکنیم:
یکی از مهمترین خواص اسپند که آن را به یک گیاه فوقالعاده تبدیل کرده است قابلیت شکستن سلولهای چربی و کاهش وزن است.
برای این منظور، مقداری اسپند را روی زغال یا بخار سماور قرار داده و دود آن را به طور مستقیم یا غیرمستقیم استنشاق میکنیم.
از زمانهای قدیم اسپند یک داروی دفعکننده سموم قوی شناخته میشده است در حال حاضر نیز در شرکتهای دارویی برای ساخت انواع سم از این محصول استفاده میشود.
دود اسپند، به دور کردن چشم زخم و ارواح پلید نسبت داده میشود و از آن برای خوشبویی و ضدعفونی کردن محیط نیز استفاده میگردد.
اسپند اصالتاً گیاه بومیِ آسیا است و در خاور میانه و قسمتهایی از آسیای جنوبی، بهخصوص هند و پاکستان رشد میکند. این گیاه اولین بار در سال ۱۹۲۸ در ایالات متحده و ایالت نیو مکزیکو، توسط کشاورزی که قصد داشت از این دانهها رنگ «قرمز ایرانی» استخراج کند، کاشته شد.
نوروتوکسین موجود در این گیاه باعث کاهش حساسیت نسبت به مسائل اطراف شده و به آرامش اعصاب کمک میکند.
منو صفحه نخست عناوین اخبار بین الملل استان ها
استفاده از اسپند و کندر به عنوان یک روش طبیعی برای بهبود کیفیت هوا و افزایش آرامش روانی میتواند مفید باشد، اما همواره باید با احتیاط و get more info با توجه به شرایط فردی و محیطی انجام شود.